Vochtprobleem in uw Spaanse woning? Schakel de vakman in

Expert in vochtbestrijding
Vakkundig en betaalbaar
Snel weer een vochtvrij huis

In Spanje werd, en wordt helaas vaak nog steeds, anders gebouwd dan u in uw thuisland gewend bent. Vochtproblemen komen hier dan ook relatief vaak voor. Optrekkende vocht, vocht in de muur of een vochtige slaapkamer zijn echter geen pretje. Daarbij is een vochtige woonomgeving schadelijk voor de gezondheid en kan het voor veel overlast en schade zorgen. Wij rekenen snel, efficiënt en voorgoed af met uw vochtprobleem.

Adequate aanpak
Wij weten als geen ander hoe u vocht in uw Spaanse woning adequaat moet aanpakken en komen graag een kijkje nemen om de situatie te beoordelen. Vaak is een eenvoudige ingreep voldoende, soms is een rigoureuzere aanpak noodzakelijk. Met ons advies weet u direct wat de mogelijkheden voor vochtbestrijding in uw Spaanse woning zijn en, niet geheel onbelangrijk, wat het gaat kosten.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.