Samen bouwen wij de mooiste huizen aan de Costa Blanca

Juiste en correcte prijsstelling
Hoge kwaliteits- en afwerkingsnorm
Gegarandeerde bouwprijs en opleverdatum

Door de centrale ligging van ons kantoor aan de Costa Blanca, zijn wij in staat om binnen ons werkgebied, dat globaal loopt van Dénia tot en met Benidorm én landinwaarts, exclusieve villa’s te realiseren. Wij bouwen volgens de hoogste haalbare hedendaagse normen, gebruikmakend van uiterst kwalitatieve bouwmaterialen, waardoor wij een uitmuntende kwaliteit van onze villa’s kunnen garanderen. Kortom; een perfecte investering in een schitterende omgeving. Daar komt bij dat wij niet alleen bouwen volgens de hoogst haalbare normen, maar de met u overeengekomen bouwprijs, te gebruiken materialen en maximale bouwtijd altijd schriftelijk overeenkomt en daarmee garanderen!

Unieke villa’s
De door ons gerealiseerde villa’s zijn onder eigen architectuur ontworpen. Dit houdt in dat de door ons gebouwde villa’s uniek zijn en u deze bij geen enkele andere bouwmaatschappij zult aantreffen. Hierdoor is elke villa als een exclusieve handtekening van onze architect. Buiten ontwerpvoorstellen, bieden wij u uiteraard ook de mogelijkheid tot het ontwerpen van een woning volgens eigen fantasie.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.