De vakman in betaalbaar verbouwen aan de Costa Blanca in Spanje

Afspraak is altijd afspraak
Vakmensen met oog voor detail
Beste prijs door slimmer verbouwen

Een verbouwing van een huis is ook in Spanje vaak een hele klus. Toch wilt u graag comfortabeler wonen of extra ruimte creëren door uw huis te verbouwen met bijvoorbeeld een uitbouw. Zeker bij een nieuw aangekochte woning zien we in de praktijk al snel de wens om het huis te verbouwen: de keuken of badkamer is verouderd, het toilet mag worden vernieuwd of toch maar gelijk een ruimte ombouwen tot gastenverblijf. Dan heeft u aan ons de juiste vakmensen!

Wij denken met u mee
Als ervaren aannemer denken wij met u mee, onderzoeken alternatieven en bedenken oplossingen waar u zelf wellicht niet aan heeft gedacht. Daarbij brengen wij de kosten en planning helder in kaart. En… afspraak is bij ons altijd afspraak. Geen verrassingen achteraf, zodat u altijd weet waar u aan toe bent!

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.