Betaalbare tegelzetter aan de Costa Blanca voor een mooi en strak resultaat

Vakmensen met oog voor detail
Kwaliteit en perfectie van begin tot eind
Garantie op elke klus

Tegels leggen is een vak apart. Een strakke tegelvloer is echt bepalend voor een mooie uitstraling van uw interieur. Slecht gezet tegelwerk op muren en wanden kan dus in één klap deze uitstraling verpesten. En wat te denken van slecht voegwerk? Het komt helaas nog te vaak voor in Spanje, dat met het even te hard dichtslaan van de badkamerdeur, het voegwerk in uw ligbad terecht komt. En dat mag nooit de bedoeling zijn.

Jarenlang ervaring
Wij adviseren u dan ook om dit over te laten een professionele tegelzetter. Onze vakmensen hebben jarenlang ervaring met het leggen van vloertegels en het zetten van wandtegels en zorgen voor het perfecte eindresultaat. Of het nu gaat om tegels plaatsen in de badkamer, toilet, of tegels leggen voor een tegelvloer of terras, wij leveren uitsluitend betaalbaar vakwerk tegen een mooie prijs.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.