Voorkomen is ook bij een septic tank beter dan genezen

Door de Spaanse overheid goedgekeurd
Inclusief verwijdering oude tank
Beste prijs door slimme aanpak

In de Comunidad Valenciana is het verplicht om bij verkoop of verhuur van een woning aan te tonen dat de afvoer van het restwater gebeurt op een wijze die voldoet aan de Europese milieuwet. Als dit niet het geval is, loopt de nieuwe eigenaar het risico dat de woonvergunning, de ‘CH’, wordt ingetrokken of, in geval van nieuwbouw, niet eens wordt verstrekt. De nieuwe eigenaar dient in dat geval de woning aan te sluiten op het rioleringssysteem, wat in sommige gevallen snel € 25.000,- kan kosten, of, als dat niet mogelijk is, een gecertificeerde septic tank te plaatsen met deugdelijk zuiveringssysteem (wat vaak voordeliger is), dan wel de niet gecertificeerde of afgekeurde septic tank te vervangen.

Wij leveren maatwerk
Wilt u een septic tank laten plaatsen? Onze experts staan voor u klaar. Wij adviseren u graag over de grootte, het materiaal en de vorm. Daarna bepalen we samen met u de locatie van de tank. Deze plaatsen we altijd op een goed bereikbare plek, dicht bij de woning. Want hoe minder leidingen, hoe voordeliger het voor u is. Daarbij is het praktisch als u in het geval van storingen, de septic tank makkelijk kunt bereiken. Na de grond uit te graven, plaatsen we een laag gestabiliseerd zand op de bodem om de put te verankeren. Vervolgens monteren we de aan- en afvoerbuizen en sluiten we de verluchting aan. De verluchting zorgt ervoor dat gassen kunnen ontsnappen die bij het afbraakproces ontstaan. Zo voorkomt u een niet echt prettige rioollucht in uw woning. Tot slot testen we de werking van de put. Na enkele dagen is de septische tank volledig gestabiliseerd en kunnen we de ruimte tussen de tank en het gat opvullen met aarde. Vanaf dat moment is de septic tank klaar voor gebruik.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.