Ervaren schilder voor prachtig schilderwerk aan de Costa Blanca

Goed uit de verf voor een betaalbare prijs
Vakkundig schildersbedrijf voor perfecte kwaliteit
Voor binnen- en buitenmuren en het houtwerk

Onze vakkundige schilders helpen u graag met het schilderen en verven van uw binnen- en buitenmuren, plafonds en het houtwerk. Schilderen lijkt zo eenvoudig. Voor uw schilderwerk haalt u een verf, kwast, roller en afplaktape in huis en aan de slag! Maar waar begint u? Is de kleur wel juist? Zal de verf goed dekken? En is het wel de juiste verf? Schilderwerk vraagt veel tijd, geduld en vakmanschap. Wilt u een perfect eindresultaat dat jaren meekan, schakel ons dan in.

Vakwerk
Onze schilders verstaan het schildersvak als geen ander en daar zijn we trots op! Onze vakmannen verven uw kozijnen, deuren, muren, plafonds en houtwerk. Alles komt weer zo strak in de lak te staan dat het lijkt of ze nieuw zijn. We gaan voor een oogverblindend resultaat voor een goede prijs. Kortom: uw schilderwerk voor binnen en buiten is bij onze schilders in de juiste handen.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.