Realiseer betaalbaar de renovatie van uw dromen

Duidelijke planning
Perfectie van begin tot eind
Zonder zorgen van ontwerp tot opruimen

Is uw Spaanse woning toe aan een nieuwe uitstraling? Wilt u duurzamer wonen? Een ruimte in uw huis verbeteren? Of heeft u een oude woning gekocht en wilt u die volledig opknappen? Geen enkel probleem voor BecoBouw! Onze allround vakmensen helpen u graag om uw plannen te realiseren. Van badkamers, keukens tot kozijnen en van advies, slopen tot uitvoering.

Het juiste advies
Met onze ervaring op het gebied van renovaties van woningen in Spanje bent u verzekerd van het juiste advies. We doen er alles aan om de renovatie betaalbaar tot een succes te brengen. Goed overleg en afspraken nakomen vinden wij heel belangrijk, net als minimale impact op uw woongenot tijdens de klus. Natuurlijk zorgen we ook bij renovatie voor een sublieme afwerking. Wij maken van uw huis weer uw droomhuis onder de Spaanse zon.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.