De sleutel van uw nieuw gebouwde woning zorgeloos in uw hand

Kopen zonder zorgen
Complete bouwkundige controle
Al vanaf € 695,-

De oplevering van uw nieuwbouwwoning in Spanje is een spannend moment na een lange periode van wachten. Het liefst neemt u de sleutel zorgeloos in ontvangst, maar dat is helaas niet altijd het geval. Ondanks de nieuwe woning kan er sprake zijn van bouwkundige gebreken. Met een opleveringscontrole krijgt u dit vooraf inzichtelijk. De bouwkundig inspecteur begeleidt u bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning en zorgt voor een duidelijk en uitgebreid rapport. Zo trekt u zorgeloos uw nieuwe woning in.

Inzicht in gebreken
Een opleveringscontrole is een visuele beoordeling van een nieuwbouwwoning. Hierbij controleert een onafhankelijke bouwkundige uw woning op kritische wijze. Zo krijgt u direct inzicht in eventuele bouwkundige gebreken. De bouwkundige is op de hoogte van de regels en normen in de bouw in Spanje en ziet bovendien meer dan u. De bouwkundig inspecteur komt op voor uw belangen en met de uitkomst staat u vervolgens sterker tegenover de aannemer. Een erg waardevolle investering dus. Tot slot ontvangt u advies en tips over welke stappen u kunt nemen om de gebreken te (laten) verhelpen.

Onze kosten
Als u een opleveringscontrole voor nieuwbouwwoningen in Spanje laat uitvoeren is het prettig om vooraf de kosten te weten. Dankzij onze transparante werkwijze weet u bij BecoBouw vooraf precies wat de opleveringscontrole zal kosten. Voor een opleveringscontrole van een nieuwbouwobject in Spanje betaalt u vanaf € 695,-. Deze prijs geldt voor nieuwbouwwoningen met een totale constructie-oppervlakte tot 100 m². Daarboven geldt een toeslag van € 0,95 per m².

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.