De juiste architect begint met luisteren en inleven in de cliënt

Vertaling van idee naar ontwerp
Complete architectuur voor uw woning
Thuis in alle stijlen

Voor het ontwerpen van uw nieuwe woning in Spanje of een grondige renovatie wilt u uiteraard de beste architect. De architect moet niet alleen veel verstand hebben van architectuur, maar hij of zij moet ook echt kunnen luisteren. Hij moet zich kunnen inleven in u, om uw eigen wensen en ideeën te vertalen naar het juiste ontwerp. Hoe beter u begrepen wordt, des te meer wordt het niet het exclusieve ontwerp van de architect, maar úw thuis. Becobouw werkt met eigen architecten, wat als voordeel heeft dat de lijnen altijd kort zijn. De bij ons werkzame architecten zijn thuis in alle stijlen, maar staan ook garant voor eenzelfde werkwijze, waarin u altijd centraal staat.

Complete architectuur
Veel mensen hebben een droomsituatie voor ogen, wat ze, deels, herkennen in huizen van vrienden of afbeeldingen op het internet. Dat is bij onze architecten echter geen eindpunt, maar de start van een nieuw ontwerptraject. De architect start bij het ontwerpen van uw huis met het perceel, de zonligging, het uitzicht vanuit elke kamer, de indeling en hoe u optimaal kunt genieten van uw nieuwe thuis in Spanje. Dat vult de architect samen met u verder in tot een complete architectuur voor uw woning, met deuren, ramen en afmetingen. Als uw woning is uitgetekend in een digitale impressie komt uw woning tot leven.

Concrete voorbeelden
Om de architectuur van een woning of renovatie voor u te kunnen zien vanaf een bouwtekening is voor de meeste opdrachtgevers nog niet zo eenvoudig. Als de architect met uw ontwerp van start gaat, start hij met concrete voorbeelden. Dit eindigt hij ook met een duidelijke geïllustreerde digitale impressie van de opdracht. U moet namelijk niet alleen uw wensen erin verwerkt zien, maar u moet ook voelen hoe het is om hier thuis te komen en bijvoorbeeld ’s ochtends met een kop koffie op het terras te zitten of met de kinderen te voetballen in de achtertuin. Pas dan komt de architectuur van uw Spaanse woning helemaal tot leven.

Wij bellen u graag terug
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw of heeft u een vraag? Wij bellen u graag terug op het moment dat het u het beste uitkomt. Vul het terugbelformulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.