U weet altijd vooraf wat een klus u precies gaat kosten

Altijd een vriendelijk tarief
Op basis van aanneemsom of manuren
Altijd de beste prijs door slimme aanpak

Dankzij onze transparante handelswijze, weet u vooraf precies wat een klus u gaat kosten. Voor het maken van een offerte brengen wij € 35,- offertekosten in rekening, die contant voldaan dienen te worden op het moment dat wij langskomen om het werk voor de offerte op te nemen. Indien enigszins mogelijk maken wij een all-in offerte inclusief manuren en materialen, zodat u vooraf precies weet hoeveel het uit te voeren werk u gaat kosten.

Totaalprijs of uurtarief
Als een totaalprijs vooraf niet is aan te geven, nemen wij de klus aan op basis van een uurtarief van € 35,- per manuur of deel van een manuur. Heeft de klus spoed en moet deze binnen 24 uur worden uitgevoerd? Dan volgt een toeslag van 100% op het uurtarief. Op klussen tussen 17:00 uur en 22:00 uur rekenen wij een toeslag van 50%, voor klussen op zaterdag, zondag en feestdagen hanteren wij een toeslag van 100%.

Betaalschema
Bij een all-in prijs voldoet u middels een bankoverschrijving 10% van de aanneemsom bij het accepteren van de offerte, 40% van de aanneemsom uiterlijk vóór de eerste werkdag en het restant van de aanneemsom binnen zeven dagen na oplevering van het werk. In het geval wij het werk aannemen op basis van ons uurtarief, voldoet u de kosten, als het werk op één dag voltooid kan worden, contant op het moment dat het werk voltooid is of, als het werk over meerdere dagen dient te worden uitgevoerd, telkens aan het einde van elke werkdag.

De kleine lettertjes: De hier genoemde tarieven worden berekend vanaf het moment van wegrijden uit onze vestigingsplaats en zijn, tot in totaal 40 kilometer reisafstand, altijd inclusief reiskosten doch exclusief 21% BTW en materialen. Te gebruiken materialen dienen altijd in zijn geheel middels vooruitbetaling voldaan te worden. Levert u zelf materialen aan, dan kunnen wij helaas geen garantie geven op een probleemloze werking.

Wij bellen u graag terug
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw of heeft u een vraag? Wij bellen u graag terug op het moment dat het u het beste uitkomt. Vul het terugbelformulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.