De betaalbare kitter aan de Costa Blanca voor een waterdicht resultaat

De juiste kit op de juiste plek
Waterdichte vakkundigheid
Garantie op elke klus

Nieuwe badkamer, toilet, keuken of tegelvloer? Afkitten zorgt voor dé finishing touch! Onze ervaren kitters weten als geen ander welke kit nodig is voor welke klus. We kitten heel zorgvuldig en leveren daardoor fantastisch kitwerk voor een betaalbare prijs.

Garantie op het werk
We gebruiken speciale waterbestendige kit waardoor uw kitnaden gegarandeerd lekkage- en schimmelvrij blijven. We zijn zo overtuigd van ons afkitten dat we garantie geven op het kitten van badkamers, keukens en ander kitwerk. Wij willen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer of keuken.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.