Nieuwe keuken plaatsen aan de Costa Blanca? Kies voor de vakman

Betaalbare prijs door slimme aanpak
Perfectie van begin tot eind
Vakmensen met oog voor detail

U wilt een nieuwe keuken plaatsen of uw huidige keuken renoveren? Dan is professioneel advies wel zo fijn. Zijn uw technische installaties en het leidingwerk nog in orde? Is er genoeg vermogen, of moeten er extra groepen worden aangelegd? Wilt u ook een nieuwe vloer en tegelwerk?

Goedkoper en beter
We komen graag langs om uw keukenwensen te bespreken. Samen met de tekening van uw nieuwe keuken zorgen we dat alles op orde is wanneer uw droomkeuken wordt geplaatst. Een elders gekochte keuken plaatsen is voor ons ook geen probleem. Dat kunnen we zelfs een stuk goedkoper en beter dan de meeste keukenleveranciers.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.