De betaalbare loodgieter & installateur aan de Costa Blanca

Beste resultaat voor een betaalbare prijs
Vakmensen met oog voor detail
Garantie op elk werk

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf met ervaren installateurs? Ons team ervaren loodgieters staat klaar voor installatie, onderhoud en reparatie bij u thuis. We hebben jarenlang ervaring in Spanje met alle werkzaamheden rondom installatietechniek, gas- en waterleidingen, afvoer, sanitair, CV en elektra. Met onze vertrouwde kwaliteit en snelle service is uw installatietechniek bij ons in goede handen!

Traditioneel loodgieterswerk
Ook voor traditioneel loodgieterswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhelpen verstoppingen en lekkages in leidingen of het riool, en vernieuwen dit wanneer het verouderd is. Aanleggen van nieuw leidingwerk bij een verbouwing of renovatie van uw nieuwe keuken, badkamer of toilet is voor ons ook geen enkel probleem.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.