Gekwalificeerde elektricien aan de Costa Blanca in Spanje

Jarenlange ervaring en expertise
Officieel gekwalificeerd in Spanje
Van advies tot uitvoering

Onze elektriciens en elektromonteurs helpen u graag met alle voorkomende elektro werkzaamheden aan de Costa Blanca in Spanje. Of het nu gaat om advisering, het aanleggen van nieuwe stopcontacten, installeren van verlichting, oplossen van stroomstoringen of aanleggen dan wel renoveren van de complete elektra in je woning.

Vertrouw op de vakman
Wij adviseren om niet zelf aan de slag te gaan met elektra. Werken met een elektrische installatie kan immers zeer gevaarlijk zijn en in verband met verzekeringen moet je je ook aan bepaalde regels houden. Daarbij is het in Spanje verplicht om de meeste werkzaamheden met betrekking tot elektra uit te laten voeren door een officieel gekwalificeerde elektricien. Vertrouw daarom op onze erkende en gekwalificeerde elektro vakmensen.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.