De energietransitie in Spanje: van oude naar nieuwe energie

Duurzaam aangenaam wonen
Verwarmen zonder gas
Geheel op maat voor uw woonsituatie

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing om uw huis in Spanje te verwarmen zonder gas? Dan kunnen wij u helpen. Het is duidelijk dat we momenteel te maken hebben met een grote verandering op het gebied van energie en verwarmen. Stoken op gas zal vrijwel zeker in de nabije toekomst gaan verdwijnen en gezien de geopolitieke situatie misschien wel sneller dan gepland.

Altijd een passende oplossing
En nu dan? Warmtepomp, infrarood panelen, extra dikke truien? Onder het motto “Niet omdat het kan, maar omdat het moet…” hebben wij een speciaal programma waarbij we de passende oplossing vinden voor uw specifieke situatie. Een nieuwbouwwoning in de stad vereist een totaal andere aanpak dan een vrijstaande ‘Casa de Campo’. Ons doel is om de energietransitie voor ieder huishouden haalbaar en betaalbaar te maken.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.