Maak van uw Spaanse droom geen Spaanse nachtmerrie

Geen verrassingen achteraf
Begeleiding in uw eigen taal
Toezicht van start tot finish

Het bouwen en verbouwen van een huis in Spanje is een complex proces en niet zelden worden gemaakte afspraken niet of slechts gedeeltelijk nagekomen. U bent de regisseur, maar hoe houdt u het overzicht, zeker als u niet in Spanje woonachtig bent? U dient de bouwwerkzaamheden in vastgestelde termijnen te betalen, waarbij u door betaling goedkeuring geeft voor het dan afgeleverde werk. En bij de eindoplevering is het erg lastig reclameren als u door betaling uw goedkeuring heeft gegeven. Want waarom heeft u betaald als het niet goed was? Dan gaat het excuus dat u niet in de gelegenheid was om het werk voor betaling te controleren niet op. Met die wetenschap is het erg prettig als het tussentijds opgeleverde werk vóór betaling gecontroleerd wordt zodat u zeker weet dat u betaalt voor wat is afgesproken.

De oplevering is onze start
De oplevering van het bouwproject is voor ons geen eindpunt, maar het startpunt van de juridische overdracht. Het bouwwerk wordt van de aannemer overgedragen aan u, de opdrachtgever. Voor de acceptatie van deze overdracht is het belangrijk dat het pand op alle bouwtechnische aspecten wordt beoordeeld. Wij begeleiden u bij de eindbeoordeling en doen dit zeer kritisch. Bij bouwprojecten die opgeleverd worden zonder dat men gebruik heeft gemaakt van bouwtoezicht wordt gemiddeld 90% van de bouwopdracht conform de overeenkomst uitgevoerd. Helaas blijft er dan altijd nog 10% over dat niet conform de overeenkomst is uitgevoerd.

Ons tarief
Wij treden de gehele projectperiode periodiek bij u in dienst, waarbij u profiteert van een begeleiding van de bouw, waardoor u geen vervelende, vaak financiële, verrassingen achteraf krijgt door het niet nakomen van met u gemaakte afspraken. Voor bouwtoezicht hanteren wij een tarief van € 3.795,- zodat u vooraf precies weet waar u financieel aan toe bent. Het tarief geldt voor te bouwen woningen met een totaal te bouwen oppervlakte tot en met 100 m². Daarboven geldt een toeslag van € 12,- per extra m².

Van start tot finish
Voor het bij ons geldende tarief zijn wij regelmatig zelf aanwezig op de bouwplaats, voeren wij tussentijds aangekondigde en onaangekondigde controles uit en staan wij gedurende het hele bouwproject, van start tot finish, tot uw beschikking als uw persoonlijke toezichthouder. Voor bouwtoezicht bij verbouwingen en renovaties werken wij op basis van het bij ons geldende uurtarief, waarbij de te werken uren vooraf worden ingeschat en schriftelijk met u overeengekomen.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.