Bouwkundige controle aan de Costa Blanca van fundering tot nok

Zekerheid bij de aankoop van uw woning
Snel, doelgericht, kritisch en grondig
Al mogelijk vanaf € 395,-

Wilt u een huis in Spanje kopen of uw Spaanse woning verkopen? Of wilt u starten met verbouwing of renovatie en heeft u vooraf professioneel advies nodig? Laat dan de bouwkundige controle uitvoeren door onze bouwkundige inspecteurs. Samen lopen we door de woning. Wij geven u helder inzicht in de staat van uw (toekomstige) woning en brengen indien gewenst gebreken, achterstallig onderhoud en mogelijkheden in kaart in een schriftelijke woninganalyse.

Ons tarief
Onze bevindingen kunt u uiteraard goed gebruiken bij het onderhandelingen over de prijs. Omdat een bouwkundige controle geen kostbare zaak is, heeft u de kosten zo terugverdiend. Voor een bouwkundige controle van een als ‘Urbano’ gekwalificeerd vastgoedobject in Spanje betaalt u vanaf € 395,-. Deze prijs geldt voor woningen met een totale constructie-oppervlakte tot 100 m². Daarboven geldt een toeslag van € 0,95 per m². Bij objecten die niet officieel gekwalificeerd zijn als ‘Urbano’ volgt een bijtelling op ons tarief van € 195,- in verband met het significante meerwerk dat niet urbane objecten en commerciële objecten in Spanje met zich meebrengen.

Schriftelijke woninganalyse
Als u prefereert om de eindconclusie uitgewerkt, in een duidelijk digitale woninganalyse te ontvangen, is dit uiteraard geen probleem. In dat geval werken wij, tegen eenmalige opmaakkosten van € 150,-, de bevindingen van de inspecteur in een woninganalyse uit, die wij u toe laten komen per e-mail.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.