Dé specialist aan de Costa Blanca in badkamer en toilet renovatie

Prachtige badkamer voor een betaalbare prijs
Ontwerp, realisatie en sanitair onder één dak
Zonder zorgen van ontwerp tot opruimen

U wilt de badkamer van uw Spaanse woning verbouwen of renoveren, een nieuwe badkamer kopen, of misschien alleen uw toilet verbouwen. Dat is vaak een omvangrijke en kostbare klus die weinig mensen zelf tot een goed einde kunnen brengen.

Van klein tot groot
Uitzoeken van een nieuwe badkamer is natuurlijk geen probleem, echter leidingwerk, wandafwerking, tegelzetten, elektra en afwerking zijn specialistische renovatieklussen. Gelukkig kunt u op ons vertrouwen, van kleine renovatie tot complete badkamer verbouwing.

Helder stappenplan
Om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen is een helder stappenplan cruciaal. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u wanneer van ons kunt verwachten. Wat ons betreft zijn afspraken heilig en daar houden we ons dan ook graag aan.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BecoBouw en de kosten? Vraag dan eenvoudig meer informatie of meteen een vrijblijvende offerte aan, het duurt nog geen twee minuten. Vul het formulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in en wij nemen op onze beurt zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij spreken wij gewoon uw taal, dus dat is wel zo makkelijk.

Let op: Voor het uitgeven van een offerte brengen wij, als het noodzakelijk is om voor het opmaken van een offerte de werklocatie te bezoeken, € 35,- offertekosten in rekening welke op de dag van de werkopname contant voldaan dienen te worden.